Co-Locatie

NBrIX biedt in het datacenter rack space waar organisaties hun eigen fysieke IT-apparatuur in kunnen plaatsen. Ons motto: “bring your hardware elsewhere!” U blijft eigenaar van uw apparatuur maar u heeft er niet meer de technische zorgen over. Het beheer en de veiligheid kunnen onder de verantwoording van NBrIX komen te vallen. NBrIX is TIER3 en ISO27001 gecertificeerd.

Waarom kiezen voor Co-locatie? De meest genoemde reden is dat organisaties zich geen zorgen meer hoeven te maken over de beschikbaarheid en het fysieke onderhoud van de servers.  Kosten zijn op basis van flexibele contracten waarbij u alleen betaald voor daadwerkelijk verbruik.

Als uw servers bij NBrIX staan, kunt u ook overwegen zich te oriënteren op de extra opties die wij uw organisatie kunnen bieden. Wat doet u als servers aan vervanging toe zijn? Nieuwe kopen, of maakt u de stap naar een hybrid cloud? Als u kiest voor het laatste, kiest u voor verbetering van uw flexibiliteit en de mogelijkheid om uw IT-omgeving op afstand te beheren via ons Online Portal. 

Co-locatie wordt gezien als een eerste stap naar hybrid werken om uiteindelijk over te gaan naar volledig werken vanuit een (Premium) Private Cloud

Meer weten?
Bel ons of mail naar paul.stoop@nbrix.nl

NBrIX

Professor Verbernelaan 35
5037AD Tilburg
The Netherlands