Hybrid Cloud Management

Waarom kiezen organisaties voor een hybride cloud? Een van de redenen is de huidige ‘always on’ cultuur. Dit vraagt veel van een IT-infrastructuur op het gebied van inzetbaarheid, beschikbaarheid en flexibiliteit.  IT-afdelingen voelen de druk om de IT-omgeving altijd in de lucht te houden en zoeken hiervoor intern en extern naar oplossingen. 

Hybrid Cloud biedt IT afdelingen volledige controle op de IT-infrastructuur, ondanks dat de IT-omgeving in zijn geheel buiten de deur is geplaatst. Het beheer van één of meerdere infrastructuurdelen en/ of applicaties mag dan extern belegd zijn, de eindverantwoordelijkheid blijft bij de IT-manager. Om aan deze verantwoordelijkheid te kunnen voldoen, is end-to-end inzicht nodig in de IT-infrastructuur.

NBrIX draait volledig op HPE Helion OpenStack. Dit biedt klanten een online portal (foundation en/of CSA) waarmee zij volledig en real time de beheersing hebben over hun volledige infrastructuur, inclusief de mogelijkheid te kunnen up/downgraden van bijvoorbeeld storage zodra dit wenselijk is. NBrIX biedt maximale flexibiliteit, end-to-end managementinformatie, verbindingen, maximale controle en security.

Pay as you Grow – NBrIX werkt met flexibele contracten gebaseerd op “pay-per-use ItaaS” en biedt hiermee een oplossing voor elk budget.

Meer weten?
Bel of mail naar paul.stoop@nbrix.nl

NBrIX

Professor Verbernelaan 35
5037AD Tilburg
The Netherlands