Private Cloud as a Service

NBrIX is “empowered by” Hewlett Packard Enterprises (HPE) en is het eerste datacenter in Nederland dat volledig draait op HPE Helion Openstack van HPE. Dankzij Helion kunnen wij u een hoogwaardige Premium Private Cloud as a Service omgeving bieden.


Als klant van onze Premium Private Cloud as a Service dienstverlening (PPaaS) bent u er op alle aspecten zeker van dat uw IT-omgeving in een absolute topkwaliteit is ondergebracht. Uw IT-manager is in control dankzij online portals als Foundation of CSA. Onbeperkt kunnen variëren, flexibel kunnen up/downgraden van servers (Virtual machines) als firewalling, backup of storage, flexibele contracten op basis van pay-as-you-get, full equiped by HPE zowel in techniek als in service, maximale Security zowel technisch als juridisch.

De PPaaS van NBrIX, gebaseerd op HPE Helion Openstack is de oplossing voor organisaties die opschalen naar de toekomt, inzetten op connectivity, strategisch gebruikmaken van maximale flexibiliteit en die de IT-strategie gaan managen op basis van een variabele kostenstructuur en duidelijke SLA’s.  

Meer weten?
Bel ons of mail naar paul.stoop@nbrix.nl

NBrIX

Professor Verbernelaan 35
5037AD Tilburg
The Netherlands