no content yet...

Partners

NBrIX heeft een sterk partnernetwerk. Dit maakt het mogelijk dat NBrIX zichzelf niet alleen kan profileren als een service provider, maar juist ook als innovatieve sparringpartner op het gebied van kennis, technische ontwikkeling, expertise, service en visie.  

Kennis en support:

Hewlett Packard Enterprise (HPE): NBrIX is “empowerd by HPE” en werkt als eerste datacenter in Nederland volledig op HPE Helion Openstack. Dankzij deze innovatie drive is er een exclusieve samenwerking ontstaan op het gebied van services, innovatie, technische ontwikkeling, ondersteuning en ontwikkeling. 

Universiteit van Tilburg: Privacy en security twee van de belangrijkste aspecten als het gaat om werken in een Cloud omgeving. Universiteit Tilburg heeft faculteit “Public Law” en vanuit deze hoedanigheid een nauwe samenwerking met NBrIX. 

Avans-  en Fontys hogeschool: NBrIX ziet het als maatschappelijke verbondenheid om studenten tot koppelen met het bedrijfsleven en brengt hen in contact via pitches, brainstormsessies, stages, afstudeerprojecten en start-ups. 

Services en support:

DiTP: firewalling, backup, lift-en shift projecten.
Crossnetworks: verbindingen, 24/7 monitoring, end-to-end verantwoording. 
WebdesQ: web-application development, content management. 

Meer weten? 
Bel ons of stuur een e-mail naar remco.schijf@nbrix.nl. 

NBrIX

Professor Verbernelaan 35
5037AD Tilburg
The Netherlands