Date ideeën voor een connectie

Over concepten voor een eerste dag, of op zijn minst een van de eerste, wordt meestal geschreven. Het is allemaal vooral gericht op het vertrouwd zijn met elkaar in die eerste paar dagen. Dus als je al een tijdje een partnerschap hebt, maar het nog steeds leuk vindt om met elkaar op date te gaan, ben je misschien niet in de stemming voor concepten voor een eerste date. Als het goed is, herken je elkaar al redelijk goed. Vaak wil je je partner gewoon op een romantische trip trakteren, of misschien mist die vonk die je had een beetje. Je verlangt daarna naar een nieuwe ervaring om elkaar te laten zien. Dus hier zijn een paar suggesties voor dagen en ook reizen met je bestaande partner!

Laat een oude logeerpartij maken

Als je om wat voor reden dan ook het huis niet kunt verlaten, of op een dag wilt gaan, dan is er absoluut niets om bang voor te zijn. U kunt een logeerpartij regelen met uw begeleider. Creëer een comfortabele, romantische opstelling voor de kamer, bijvoorbeeld door een ouderwets fort te maken van dekens. Ja, dat kan nog, ook als je geen jonkie meer bent! Maak wat lekkers met elkaar voor de avond als je naar films gaat. Het voordeel van wat ouder zijn is dat je ook een glas alcohol kunt nuttigen om de sfeer misschien wat beter te maken. Die weet wat voor mooie discussies en andere taken zo'n avond met zich meebrengt!

Ga regelmatig een lang weekend weg

Het is echter mogelijk dat u niet de kans krijgt om een ​​paar keer per jaar uitgebreid op vakantie te gaan. In plaats daarvan kunt u meerdere keren per jaar op vakantie gaan. Er zijn sowieso een aantal vrije dagen in de herfst rond het weekend, en het zorgt er ook niet voor dat je zoveel rustdagen hebt als je ze moet gebruiken. Van donderdagavond tot maandagmiddag heb je slechts twee rustdagen en het zal zeker een kleine vakantie lijken. Er zijn talloze resorts en B&B's die precies weten hoe ze een romantisch weekend moeten organiseren.

Ga op reis!

Nou, in Nederland is het niet voor iedereen even interessant om rond te rijden. U kunt echter gemakkelijk in een paar dagen vrij ver komen. Het kan voor veel mensen extreem comfortabel en intiem zijn om meerdere dagen met elkaar in een auto en vrachtwagen te rusten. Je moet het vermogen hebben om op te pikken of je hiervoor ontvankelijk bent, want met de verkeerde energie kan het ook een discussie op gang brengen.

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie